Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Cádiz" by Walter Devenijns & Janine Stougie * eBook PDF Kindle ePub Free

Cádiz

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Cádiz
  • Author : Walter Devenijns & Janine Stougie
  • Release Date : January 12, 2018
  • Genre: Europe,Books,Travel & Adventure,
  • Pages : * pages
  • Size : 90040 KB

Description

‘Cádiz, de parel van het Spaanse zuiden’ is een onderdeel van de grote e-reisgids ‘Costa de la Luz Zuid’. Speciaal voor mensen, die alleen geïnteresseerd zijn in deze Andalusische provinciehoofdstad, buurgemeentes San Fernando en Chiclana de la Frontera met golf- en badplaats Novo Sancti Petri, hebben wij dit goedkopere, beknopte exemplaar gemaakt.

GEHEEL VERNIEUWD
Dit is een vernieuwde uitgave met nog meer foto’s en een filmpje van Cádiz

EXTRA
Het is te vergelijken met een elpee, waarvan wij een single hebben samengesteld. De grote gids kost 16,99 euro, voor deze kleine betaal je 9,99 euro. Als service hebben we het hoofdstuk Extra van het complete boek met onder meer informatie over het weer, de feesten en het vervoer toegevoegd

KIJK- EN LEESBOEK
Dit boek is anders dan andere uitgaven, omdat we niet alleen vertellen wat er te zien is, maar het ook zoveel mogelijk tonen. Het is net zo goed een kijk- als een leesboek. Dat is iets wat wij zelf al jaren missen in de gemiddelde gids. Wel een waslijst met vaak niet meer aanwezige hotels en restaurants, maar slechts één of twee alinea's over een plaats. En dan staat er bijvoorbeeld als beschrijving: Prachtig barokke kerk met bijzonder altaar... Zooooo, denk je dan, laat maar eens zien, dan maak ik zelf wel uit of dat mooi genoeg is om te bekijken.

ALLES LATEN ZIEN
Helaas. Zelden of nooit worden dit soort 'wervende' woorden vervolmaakt met het bijpassende plaatje. Dat hebben wij anders gedaan. We willen laten zien wat je ziet.


Free Download "Cádiz" PDF ePub Kindle